KiSAH.CERiTA.HiDuP

... ungkapan KiSAH dalam menCERiTAkan rahsia rongga keHiDUPan ...

MuLa . Habes

Alhamdulillah ..
Setelah, dua ari (je), da final paper n mid-term paper . baru ari ni, ak rasa giler .
Menjadi 'lecturer' tak bergaji kat kafe n bilik, membuatkan kepala hotak ak jadi berat nak tumbang . nasib baek tiang leher ak bleh support lagi

Ye ar, sok da paper bru diaorg ni nak start revison la, study la . Abes, ak la jadi 'mangsa' nye . 
Tdonye, pukul 1 - 2 pagi . Banyak yg ak buat is - mngajar . 

Bukan ak tak suke ngajar, ak suke . pe ntah lagi berkongsi, suke sgt . Masalahnye, study last minit, lepas tu ak yang kena . wah, memng curi masa-masa ku la..

Study awal tak pe, aku tak kesah sangat . ni tak taw langsung, bru nak taw rini . Padahal sok da exam ni .

Ntah nape ak rasa kali ini kapala ak jadi smcam mudah berat . padahal bagiku sket je pn nak ajar . blajar, jgn ckap ar, bley tahan la 'skit' nye . haha

Yang pasti, exam kali ini - aku leh buat semua (ade gak ak tinggal - skit je) . memang tak da tindak-tanduk dah . sebab dh patah tanduk nye .. haha

p/s : ak pun da jugak study last minit(ngaku =p), tapi tak da la selalu

1 HEARTBEATs:

sabo jerk laa ye...
hehehe...
nak buat macam mner kn...

 

Post a Comment